Kaj čutite med bioterapijo? Mravljince, pritisk, omotičnost …

Kaj čutite med bioterapijo? Mravljince, pritisk, omotičnost …

Mnogi nas ob prvem stiku z našim centrom oz. našimi terapevti sprašujete, kakšni so občutki med terapijo, kako se le-ta pozna oziroma čuti na telesu?

S tem zapisom bi vas radi dokončno razbremenili strahu pred bioterapijo, ki je, kot vedno poudarjamo, povsem naravna, neinvazivna in neboleča oblika zdravljenja! Vse skupaj je pravzaprav zelo zanimivo in prijetno – tako opazovati bioterapevta pri delu kot opazovati in zaznavati svoje različne občutke v telesu oz. posameznih delih telesa …

Kaj posameznik čuti med samo terapijo, je sicer od človeka do človeka res zelo različno! Mnogi med vami ne čutite nič posebnega. Pri nekaterih naših uporabnikih so odzivi zmerni, pri nekaterih pa zelo burni in opazni, ne glede na to, kolikokrat ste že prišli na terapijo – je to npr. vaš prvi stik z njo ali ste morda že naš redni uporabnik …

Večini naših strank je skupno to, da med izvajanjem bioterapije intenzivno zaznavate občutek toplote, mravljince, hlad ali pritisk v posameznih delih telesa. Pogosto imate občutek privlačenja, kot bi vas nevidna sila vlekla naprej ali nazaj … Pogosti so občutki intenzivnega trenutnega olajšanja ali nenadne sprostive bolečin, zategnjenosti, zakrčenosti … včasih čutite tudi utrujenost, omotičnost z glavobolom, močno zehanje ali zaspanost.

Povsem običajno je, da se pri nekaterih pojavi neobvladljiv jok, solze včasih kar same polzijo po licu, običajno pa jih spremlja močan občutek olajšanja, kot bi s prsi in pleč padlo težko breme … Pri nekaterih se pojavi nekontroliran smeh, intenzivno in nekontrolirano premikanje okončin, včasih celo močna vrtoglavica ali hipna izguba zavesti, ki pa se v naslednjem trenutku takoj povrne!

Želimo vam poudariti, in tega vam res ne moremo prevečkrat ponoviti, da niti odsotnost niti prisotnost opisanih pojavov ter občutij nima prav nikakršne zveze z uspešnostjo zdravljenja! Zgoraj opisani pojavi tudi niso kazalnik, da je bioterapija začela ”prijemati”, saj bioterapija deluje, tako ali drugače, takšna je naravna zakonitost, ne glede na prej opisane simptome.

Kar vam toplo polagamo na srce, je predvsem to, da se pred začetkom bioterapije skušajte maksimalno sprostiti in ”odklopiti” od vsakdanjega hitenja in skrbi. Posvetite ta čas sebi in zdravju svojega telesa. Začutite prijetno energijo v naših prostorih, saj sta naša bioterapevta Tanja in Boštjan že dolgo znana po tem, da znata ustvariti res prijetno vzdušje med izvajanjem bioterapij in pozitiven odnos do svojih pacientov.

Če imate glede poteka in občutkov med samo bioterapijo še kakršnokoli vprašanje, nam pišite na info@napredna-bioterapija.si ali pa nas pokličite na 041 707 204 oz. 031  208 463

p.s.

včasih bioterapevt ”upogiba” ali ”zvija” bolnika naprej ali nazaj. Gre za tako imenovano psihokinezo, ki ima na uporabnike bioterapije predvsem psihološki učinek, saj najbolj živo ilustrira, da bioterapevt bolniku zares posreduje energijo in da bioenergija na naše telo resnično deluje! Psihokinezo bioterapevt uporabi zato, ker na bioterapijo nekateri prihajate nejeverni ali neprepričani, nekateri ste zaradi bolezni psihično povsem na tleh. Ko vidite, da je človeka s pomočjo posredovanja bioenergije mogoče ”upogniti”, se morala dvigne, nima pa to ”upogibanje” nobenega učinka na sam potek zdravljenja!