Svojo ozdravitev morate želeti in začeti in uresničevati zase!

Svojo ozdravitev morate želeti in začeti in uresničevati zase!

Če želite videti svoje včerajšnje misli, poglejte danes svoje telo! Če želite videti, kakšno bo vaše telo jutri, poglejte danes svoje misli, pravi dr. Nela Sršen, avtorica knjige Rak na duši.

To je izjava priznane zdravnice, dr. Nele Sršen (na fotografiji), avtorice knjige Rak na duši, ki s svojimi zapisi prižiga upanje v mnogih, ki se soočajo s trpljenjem in bolečinami pri različnih vrstah rakastih in drugih obolenj.

Tako kot ima zavest možnost, da nas pripelje v bolezen, je hkrati tudi inštrument pri uresničitvi izrednih ozdravitev, celo pri napredovalih primerih neozdravljivih bolezni. Zavest povzroča čudeže.

V raziskavah o psihonevroimunologiji najdemo številne dokaze o medsebojni povezanosti možganov in imunskega sistema, hkrati pa znanstveniki še vedno ne morejo ugotoviti tistega kritičnega prelomnega trenutka, ko negativne misli začnejo ogrožati bele krvna telesa oz. levkocite.

Pri tem se nam zastavlja vprašanje, kako naj si človek pomaga? Razumljivo je, da iz spomina ne moremo kar tako izbrisati trpljenja, tragedij, slabih izkušenj … Jasno nam je, da ne moremo spremeniti preteklosti. A tisto, kar lahko in kar moramo spremeniti, je to, da spremenimo trpljenje v ljubezen.

Dr. Nela Sršen takole nagovori svoje bralce: ”Dragi prijatelj, tvoje veliko trpljenje se spreminja v bolezen. V raka. In kaj si s tem pridobil? Še telesno potrditev, da s toliko preživetimi nesrečami, zamerami, jezo, prizadetostjo, krivicami, nepriznavanjem, in na koncu še z boleznijo, ne moreš več živeti. Ne išči vzroka za vse to izven sebe! Mar ne dojameš, da sta te do bolezni pripeljala ravno tvoje zagrenjeno, jezno, depresivno stanje. In ta prekleti občutek krivde, ki prav nikomur ne koristi!”

”Zdaj je bolezen tu. Včasih tako težka, da je neozdravljiva. Zakaj pa naj bi bila ozdravljiva, ko je večina tvojih misli negativnih, pa tudi tvoj pesimizem bi bil neprijetno presenečen, ko bi se skušal prepričati v ozdravljivost, ali ko bi si samega sebe skušal predstavljati kot ozdravljenega, zdravega v duhu in telesu? Ne moreš imeti pozitivnega pristopa. Praviš, da to ni del tvoje osebnosti! Še manj te zanima, kako te bodo zdravili. To je zdravnikov problem, praviš. Vendar rak ni samo problem tvojega zdravnika. Ne glede na to, kako sposoben, izkušen in zavzet je, brez tvoje pomoči, brez tvoje močne volje, vere in zaupanja v to, da lahko ozdraviš, je zdravnik popolnoma nemočen. Tvoja bolezen je predvsem tvoj problem, zdravnik pa je tu zato, da ti pomaga, da te spremlja na poti k ozdravitvi, ki pa jo MORAŠ ŽELETI in ZAČETI URESNIČEVATI ZASE!”

– – –

Članek smo povzeli po knjigi Rak na duši, avtorice dr. Nele Sršen, ki opisuje skrivnost življenja, zdravljenja in odkrivanja duše skozi kvantno medicino. Svoj izvod knjige lahko naročite na tej povezavi, več o avtorici pa izveste tukaj. Knjiga odkriva globoka spoznanja in razkriva primere in življenjske zgodbi ljudi, ki so ozdraveli, ali pa umrli zato, ker so se tako odločili! Če ste tudi vi izbrali pot ozdravitve in želite, da vam pri tem pomagamo, se na svoj termin bioenergetske terapije naročite na tel. št. 041 707 204, 031 208 463  ali e-mail naslovu info@napredna-bioterapija.si.