Močne bolečine v rami

”Med treningi košarke me je močno začela boleti leva rama. Bolečine so bile iz tedna v teden močenjše. Roke sploh nisem mogel več dvigniti. Strah me je bilo, da se bom moral od športa posloviti. Bil sem pri zdravnikih, vendar mi nihče odpravil bolečine. Dajali so mi tablete proti bolečinam, injekcije. Poslali so me na ultrazvok in kasneje še na fizioterapijo. Nič ni bilo bolje.

Vedel sem za bioterapijo, vendar nekako nisem verjel, da to lahko meni pomaga. Moj starejši brat je tudi športnik in redno hodi k vam na preventivo ter regeneracijo. Ves čas me je prepričeval, naj poskusim. Pa sem šel, čeprav nisem kaj dosti verjel, da mi boste lahko pomagali, če že zdravnikom ni uspelo.

K vam sem hodil 4 dni zaporedoma popoldne na terapijo in v prvih dveh dneh je bolečina malo popustila, četrti dan še malo. Povedali ste mi, da bioenergija v meni še deluje do treh tednov in se bo stanje še izboljševalo. No, nisem verjel. Pa je bilo čisto res.

Že dva dni po zaključeni terapiji sem zjutraj vstal popolnoma brez bolečin. Zdaj vem, da deluje in z ramo imam že nekaj časa popoln mir. Hvala vam!”

Aleš iz Ljubljane, 28 let