Brezplačno predavanje – priprava božičnega čaja

 

Vabljeni na brezplačno predavanje in pogovor o učinkovitosti zdravilnih zelišč, ki smo jih nabirali to leto, in kako iz njih pripravimo božični čaj,  ter zdravljenja z bioterapijo po metodi Zdenka Domančića®

V ponedeljek, 18. decembra 2017, ob 18.30h, vas vabimo v Mhotel, v Center za napredno bioterapijo, na brezplačno prednovoletno predavanje in pogovor o učinkovitosti zdravilnih zelišč, ki smo jih nabirali to leto, in kako iz njih pripravimo božični čaj.

Predstavili vam bomo tudi povsem naravno in zelo učinkovito metodo zdravljenja z bioterapijo po metodi Zdenka Domančića, ki je znanstveno preverjena in preizkušena v praksi, z njo pa se je do zdaj pri g. Domančiću in njegovih certificiranih bioterapevtih zdravilo že več kot 1,5 milijona ljudi po vsem svetu. Če bioterapijo poznate oz. že s pridom uporabljate, vam bomo na voljo za bolj poglobljeno razlago o tej metodi in odgovore na vaša vprašanja.

Za zaključek naših delavnic v letu 2017 vam bomo predstavili več možnosti za pripravo božičnega čaja. Pogovarjali se bomo o dogodkih v minulem letu, z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vasa vprašanja glede bioterapije in zeliščarstva.

Imeli boste tudi možnost nakupa zdravih, naravnih daril, ki so kot nalašč za razvajanje in ohranjanje zdravja v teh prazničnih dneh.

O zdravilnih zeliščih, sadju in zelenjavi, pridelanih po biodinamiki, bo predavala Kati Kalacun, zeliščarica in predavateljica iz društva AJDA za biodinamiko.

Zdravljenje z bioterapijo po metodi Zdenka Domančića® bosta predstavila Tanja Bedina Frece in Boštjan Vabšek, licencirana bioterapevta iz Centra za napredno bioterapijo.

Za več informacij pokličite na 041 707 204 (Boštjan Vabšek)

Udeležba na delavnici je brezplačna. Število mest je omejeno!

Obvezna je prijava na delavnico do 17.12.2017 na e-naslov info@napredna-bioterapija.si ali na  041 707 204