Brezplačno predavanje o učinkovitosti jesenskih zdravilnih zelišč regrat in slez

 

Vabljeni na brezplačno predavanje o učinkovitosti jesenskih zdravilnih zelišč regrat in slez ter zdravljenja z bioterapijo po metodi Zdenka Domančića®

V ponedeljek, 20.novembra, ob 18.30h, vas vabimo v M hotel, v Center za napredno bioterapijo, na brezplačno predavanje in pogovor o učinkovitosti zdravilnih zelišč regrata in sleza. Predstavili vam bomo tudi povsem naravno in zelo učinkovito metodo zdravljenja z bioterapijo po metodi Zdenka Domančića, ki je znanstveno preverjena in preizkušena v praksi, z njo pa se je do zdaj pri g. Domančiću in njegovih certificiranih bioterapevtih zdravilo že več kot 1,5 milijona ljudi po vsem svetu. Če bioterapijo poznate oz. že s pridom uporabljate, vam bomo na voljo za bolj poglobljeno razlago o tej metodi in odgovore na vaša vprašanja.

  • regrat in slez – spoznali boste več načinov uporabe in zdravilnih učinkovin teh dragocenih zdravilnih zelišč,
  • spoznali boste kdaj in kaj nabiramo zdravilna zelišča (list, cvet, korenina),
  • dobili boste napotke, kako pripraviti čaje, namoke, smoothije in kako uporabljamo ta dragocena zdravilna zelišča v vsakodnevni prehrani,
  • izvedeli boste, pri katerih vseh zdravstvenih težavah lahko ta dragocena zdravilna zelišča uporabljamo.

O zdravilnih zeliščih, sadju in zelenjavi, pridelanih po biodinamiki, bo predavala Kati Kalacun, zeliščarica in predavateljica iz društva AJDA za biodinamiko.

Zdravljenje z bioterapijo po metodi Zdenka Domančića® bosta predstavila Tanja Bedina Frece in Boštjan Vabšek, licencirana bioterapevta iz Centra za napredno bioterapijo.

Za več informacij pokličite na 041 707 204 (Boštjan Vabšek)

Udeležba na delavnici je brezplačna. Število mest je omejeno!

Obvezna je prijava na delavnico do 19.11.2017 na e-naslov info@napredna-bioterapija.si ali na  041 707 204