Brezplačno predavanje-jesenska zdravilna zelišča in priprava čajnih mešanic, bioterapija

 

Vabljeni na brezplačno predavanje o učinkovitosti jesenskih zdravilnih zelišč in njihovo pripravo za čajne mešanice ter zdravljenja z bioterapijo po metodi Zdenka Domančića®

V ponedeljek, 16. oktobra, ob 18.30h, vas vabimo v M hotel, v Center za napredno bioterapijo, na brezplačno predavanje in pogovor o učinkovitosti zdravilnih zelišč ter njihovo pripravo za čajne mešanice. Predstavili vam bomo tudi povsem naravno in zelo učinkovito metodo zdravljenja z bioterapijo po metodi Zdenka Domančića, ki je znanstveno preverjena in preizkušena v praksi, z njo pa se je do zdaj pri g. Domančiću in njegovih certificiranih bioterapevtih zdravilo že več kot 1,5 milijona ljudi po vsem svetu. Če bioterapijo poznate oz. že s pridom uporabljate, vam bomo na voljo za bolj poglobljeno razlago o tej metodi in odgovore na vaša vprašanja.

  • spoznali bomo jesenska zdravilna zelišča, ki jih uporabljamo v naravni domači lekarni kot pomoč pri najrazličnejših zdravstvenih tegobah (šipek, glog, brin, kraški šetraj, gozdno reso…)
  • naučili se bomo pripraviti čajne mešanice iz  zdravilnih zelišč, ki smo jih nabrali poleti (mešanica za dobro počutje, osvežilni vitaminski čaji…)
  • izvedeli bomo katere mešanice so primerne za dolečene zdravstvene težave (dihala, želodec, jetra…)
  • predstavitev vodenih izletov za nabiranje zdravilnih zelišč v naravi – kako in kdaj nabirati, kako in kdaj sušiti in shranjevati zdravilna zelišča, izdelava osnovnih zeliščnih pripravkov …
  • predstavitev zdravljenja z bioterapijo – kako poteka zdravljenje, katere bolezni lahko zdravimo z bioterapijo, prednosti zdravljenja in komplementarnost zdravljenja z uradno medicino

O zdravilnih zeliščih, sadju in zelenjavi, pridelanih po biodinamiki, bo predavala Kati Kalacun, zeliščarica in predavateljica iz društva AJDA za biodinamiko.

Zdravljenje z bioterapijo po metodi Zdenka Domančića® bosta predstavila Tanja Bedina Frece in Boštjan Vabšek, licencirana bioterapevta iz Centra za napredno bioterapijo.

Za več informacij pokličite na 041 707 204 (Boštjan Vabšek)

Udeležba na delavnici je brezplačna. Število mest je omejeno!

Obvezna je prijava na delavnico do 14.10.2017 na e-naslov info@napredna-bioterapija.si ali na  041 707 204