Nespečnost

”Moje življenje se je spremenilo čez noč. No, vedno me opomnite, da sem si ga sama spremenila 🙂  A jaz vem, da z vašo pomočjo. Ko sem prišla k vam, sem spala na noč le dve ali največ tri ure v kosu. To se mi je vleklo vse od rojstva mojega sina pred 14 leti. Popolnoma sem bila že izmučena, otopela, utrujena, brezvoljna in raztresena.

Ker si z uspavalnimi tableti nisem mogla pomagati, mi je kolegica priporočila, naj grem k vam, ker ste njej in njeni hčerki že pomagali. Tudi njej sem hvaležna za to informacijo. Že prvi večer, ko sem prišla domov po terapiji, sem utrujena in obnemogla zaspala na kavču. To se meni še ni zgodilo! To noč sem spala do petih zjutraj. Zbudila sem se, kot da nisem isti človek. Bila sem polna dobre volje, telo je bilo spočito, glava bistra …

Vse naslednje dni po terapiji sem šla normalno v posteljo in vsako noč se je količina spanca v kosu povečevala, doker po zadnjem dnevu terapije nisem prespala celo noč v kosu.

Kar na jok mi je šlo, ko sem se zbudila. Od veselja in hvaležnosti. To je nekaj najlepšega, kar se mi je zgodilo in zato sem vam neskončno hvaležna.”

Darja iz Ljubljane, 44 let