O nas

NAŠA ZGODBA

Founded in 1950, our hospital is the first and largest pediatric hospital in the area. Each year, we provide more than 300,000 people with health care. We are a research hospital and believe that it is through research that we can improve the delivery of care to our patients.
We provide a wide range of healthcare services with a 24 hour emergency care centre and comprehensive medical, surgical, maternity and rehabilitation services. The hospital accommodates a specialist medical centre as well as pharmacy and diagnostic services.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Kako sem z bioterapijo premagala vnetje osrčnika

izjavakatjaCelo lansko zimo sem se počutila izredno slabo. Ko sem hodila k svojemu zdravniku, me je ta običajno odslovil oz. poslal domov s pojasnilom, da gre za prehlad oz. virozo, čeprav me je ves čas močno stiskalo v prsih in po malem dušilo. Takoj po praznovanju novega leta sem zaradi izredno slabega počutja in občutka, da se bom zadušila, odšla na urgenco, kjer so mi povedali, da je moje srce zalito z vodo. Hospitalizirali so me na kardiološkem oddelku v kliničnem centru, kjer so opravili veliko pregledov in analiz in na koncu postavili diagnozo – perikarditis.

Med mojim bivanjem v bolnišnici se je hčerka spomnila na svojo sodelavko, težko srčno bolnico, ki je imela zelo dobre izkušnje z bioterapijo pri Boštjanu in Tanji. Poklicala je Boštjana in se dogovorila, da bomo z bioterapijo v živo začeli takoj, ko pridem iz bolnišnice, pred tem pa mi bo Boštjan naredil še serijo terapij na daljavo. Čeprav sem po naravi velik skeptik in si nisem znala predstavljati, kako mi bodo lahko takšne terapije sploh pomagale, se je na moje veliko veselje in veselje cele družine moje počutje začelo hitro in opazno izboljševati. Ko sem ležala v bolnišnici, sva bila z Boštjanom na vezi kar prek telefona in naredil mi je dve seriji bioterapij na daljavo. Po tem, ko so me odpustili iz bolnišnice, pa sem prišla k njemu še trikrat – torej na en cikel štirih zaporednih bioterapij vsak mesec, tri mesece zapored.

Ko sem še vsa oslabela in prestrašena ležala v bolnišnici, sem si želela, da bi za prvomajske počitnice lahko odšla s hčerko in vnukinjo na morje, zdrava in poskočna, kot sem od nekdaj bila, in ta želja se mi je na koncu tudi uresničila. Boštjanu sem neizmerno hvaležna za vso njegovo prijaznost in dobro voljo, ko sem bila še v bolnišnici, pa tudi pozneje, ko sem hotila k njemu na terapije v M hotel, zato ga z veselje priporočam naprej.”

Naša terapevta

Nasi-terapevti-Bostjan-portret-web-size.jpg
NI NEMOGOČIH POTIBoštjan Vabšek Licenciran bioterapevt po metodi Zdenka Domančića® Številka licence: 00080 Pišite Boštjanu: bostjan@napredna-bioterapija.si Telefon: +386 41 707 204 Svoj termin za bioterapijo lahko rezervirate tukaj. BOŠTJANA VABŠKA so na poklicno pot bioterapevta po metodi Zdenka Domančića® spravile hude bolečine v križu in hrbtenici, pri katerih mu uradna medicina, razen z napotnico za operacijo [...]
Boštjan Vabšek
Licenciran bioterapevt po metodi Zdenka Domančića®
Nasi-terapevti-Tanja-portret-web-size.jpg
NEOZDRAVLJIVO NE OBSTAJATanja Bedina Frece Licencirana bioterapevtka po metodi Zdenka Domančića® Številka licence: 00033 Pišite Tanji: tanja@napredna-bioterapija.si Telefon: +386 031  208 463 Svoj termin za bioterapijo lahko rezervirate tukaj. TANJA BEDINA FRECE je ljubezen do zdravljenja z bioterapijo podedovala od svojega očeta, ki se z bioenergijo ukvarja že več desetletij. Opazovala je množice ljudi, ki so ga obiskovali [...]
Tanja Bedina Frece
Licencirana bioterapevtka po metodi Zdenka Domančića®