Boštjan Vabšek

NI NEMOGOČIH POTI

Licenciran bioterapevt po metodi Zdenka Domančića®

Številka licence: 00080

Pišite Boštjanu: bostjan@napredna-bioterapija.si
Telefon: +386 41 707 204

Svoj termin za bioterapijo lahko rezervirate tukaj.

BOŠTJANA VABŠKA so na poklicno pot bioterapevta po metodi Zdenka Domančića® spravile hude bolečine v križu in hrbtenici, pri katerih mu uradna medicina, razen z napotnico za operacijo diskus hernie, ni znala pomagati. Zaradi dolgotrajnh težav sta se mu spremenili motorika in drža, hkrati pa so ga bolečine zaustavljale v vsem, kar mu je v živjenju največ pomenilo, med drugim tudi v načrtovani karieri v športu.

Po dveh letih in pol obiskovanja zdravnikov in fizioterapevtov je Boštjan preizkusil tudi alternativne metode zdravljenja. Do ključnega premika na poti do ozdravitve pa je prišel ravno s pomočjo bioterapije po metodi Zdenka Domančića® in prebiranja knjige Ozdravimo bolečine hrbta – Povezanost uma in telesa, znanega ameriškega zdravnika in profesorja rehabilitacijske medicine dr. John E. Sarna .

Dejstvo, da se je pozdravil s pomočjo popolnoma naravne in neinvazivne metode, brez operacije in dolgotrajnega okrevanja, je Boštjana povsem prevzelo. Fasciniran nad povezanostjo telesa in uma se je zakopal v raziskovanje alternativnih pristopov k zdravljenju, ki vljučujejo tudi soočanje z lastnimi strahovi in vzorci razmišljanja, čustvovanja, prehranjevanja ter delovanja v vsakdanjem življenju, ki v telesu kopičijo negativne posledice psihičnega in fizičnega stresa ter tako povzročajo nastanek bolezni.

Preučil je vsa bolj ali manj dostopna gradiva, ki pojasnujejo fenomen človeškega biopolja. Številni primeri ozdravitev s pomočjo uravnavanja biopolja oz. energetskih tokov v telesu pa so ga navdušili do te mere, da se je odločil, da je to nekaj, česar se želi naučiti in tako pomagati ljudem s težavami, pri katerih jim uradna medicina ne more zagotoviti učinkovite celostne obravnave.

Njegova lastna izkušnja in zgodbe njegovih pacientov so ga dokončno prepričale, da je bolezen zgolj opozorilni znak, da smo nekje močno zašli s svoje prave poti. Da smo se preveč oddaljili od narave, od naravnih procesov in univerzalnih zakonov, predvsem pa od tega, kar v resnici smo, in kar potrebuje naša duša.

Boštjan je terapevt, ki s svojo srčnostjo, toplino in širokim nasmehom nikogar ne pusti ravnodušnega. Njegovi pacienti ga navušeno priporočajo in se tudi hvaležno vrnejo, če ugotovijo, da njihov imunski sistem potrebuje novo spodbudo, da se spet vrne na pot ozdravljenja.

Zakaj bioterapija

Za poklic bioterapevta se je Boštjan Vabšek med drugim odločil tudi zato, ker utemeljitelj te metode Zdenko Domančić tako močno verjame vanjo in hkrati vsakodnevno dokazuje njeno učinkovitost, da je vedno pripravljen tudi na njeno preverjanje in testiranje pred predstavniki uradne znanosti in medicine.

Tako je svojo metodo bioenergetskega zdravljenja g. Domančić prvič uradno predstavil in ubranil leta 1985 v Zagrebu, in sicer pri zdravljenju gangrene, kjer je znanstveni tim vrhunskih medicinskih strokovnjakov ob nespornih dokazih javno priznal njeno izjemno učinkovitost. Tudi 1,5 milijona bolnih ljudi po vsem svetu, ki jih je s pomočjo posredovanja bioneregije doslej obdelal in zdravil Zdenko Domančić s svojo ekipo terapevtov, je pač številka, ki nikogar ne more pustiti  ravnodušnega.

In zadnji, vendar ne najmanj pomemben podatek, ki govori v prid te izjemne naravne metode, je dejstvo, da metoda dokazano na noben način ne škodi ne pacientu, ne terapevtu. Pravzaprav gre za izjemno darilo narave oz. njenega energetskega ustroja, ki ga lahko eno človeško bitje  posreduje drugemu in mu tako pomaga na poti do ozdravitve.

Izobraževanja

20142014

Usposabljanje za bioterapevta po metodi Zdenka Domančića® I. stopnja

20152015

Usposabljanje za bioterapevta po metodi Zdenka Domančića® II. in III. stopnja

20162016

ProgramPLUS, Rijeka Zaključek izobraževanja in praktičnega dela v centru na Bledu ter pridobitev licence bioterapevta po metodi Zdenka Domančića®