Tanja Bedina Frece

NEOZDRAVLJIVO NE OBSTAJA

Licencirana bioterapevtka po metodi Zdenka Domančića®

Številka licence: 00033

Pišite Tanji: tanja@napredna-bioterapija.si
Telefon: +386 031  208 463

Svoj termin za bioterapijo lahko rezervirate tukaj.

TANJA BEDINA FRECE je ljubezen do zdravljenja z bioterapijo podedovala od svojega očeta, ki se z bioenergijo ukvarja že več desetletij. Opazovala je množice ljudi, ki so ga obiskovali in se mu po uspešno opravljenih terapijah iskreno zahvaljevali, vendar si nikoli ni mislila, da bo tudi sama stopila na to pot.

Pred leti, ko je bila še šefinja protokola pri eni največjih slovenskih podjetniških ustanov, jo je prijatelj, ki je sicer poznal bioterapevtske uspehe njenega očeta, izzval, naj mu naredi terapijo in mu tako pomaga odstraniti bolečino v desni rami. Ta ga je namreč že nekaj mesecev tako močno bolela, da roke ni mogel premikati. Zdravniki za te bolečine niso našli pravega vzroka. Prav tako ga, razen s protibolečinskimi tabletami, niso znali učinkovito zdraviti.

Ko jo je prijatelj prosil za to uslugo, so bili z družbo celo na nekem praznovanju, a ker je bil dovolj vztrajen in očitno ni mislil odnehati, je Tanja vstala in mu naredila terapijo, saj se je njenih osnov naučila pri opazovanju očeta. ”Ne vem, kdo je bil takrat bolj presenečen in začuden, moj prijatelj ali jaz, a rama ga je dejansko prenehala boleti in še danes mu premikanje desne roke ne povzroča več nikakršnih bolečin ali težav,” se z nasmehom na ustih in s hvaležnostjo za vztrajnost ter zaupanje prijatelja spominja Tanja.

Od takrat je bil klic njenega zdravilskega poslanstva enostavno premočan, da bi ga lahko preslišala, zato se je odločila, da se bo povsem posvetila bioterapevtskemu delu. Zaradi velike neustavljive želje pomagati ljudem in svojega naravnega talenta, ki ga je podedovala od očeta, se je odločila za intezivno izobraževanje in delo z bolniki, s katerima je pridobila licenco za bioterapevtko po metodi Zdenka Domančića®.

Gospod Zdenko Domančič je do danes pomagal že okoli milijon in pol ljudem po vsem svetu. Tudi Tanja je do danes učinkovito pomagala nekaj tisoč ljudem z najrazličnejšimi zdravstvenimi težavami doma v Sloveniji, pa tudi v Črni gori, Srbiji, Italiji, Makedoniji, Franciji, Veliki Britaniji, Albaniji in drugje.

Na področju raziskovanja in zdravilnega vplivanja na človekovo biopolje se Tanja nenehno izobražuje in izpopolnjuje. S kolegi terapevti ves čas izmenjuje izkušnje in nova znanja, sodeluje na različnih kongresih in seminarjih.

Svoje terapevtsko področje je Tanja nadgradila z znanji radiestezije in postala praktik za Tesla Metamorfoze zdravljenja, Tesla Komunikacije duše in Tesla Metamorfoze svetlobnega telesa, ki so, zelo podobno kot bioterapija, povsem naravna in učinkovita metoda za izboljšanje fizičnega in psihičnega počutja ter zdravja.

Zakaj bioterapija

Tanjina vizija je, da bi bioterapija kmalu postala komplementarna uradni medicini. Tako bi lahko vsem, ki trpijo zaradi različnih bolezni, zagotovili celostno obravnavo, predvsem pa učinkovito pomoč na povsem naraven, varen in neinvazivne način, brez kakršnihkoli negativnih stranskih učinkov.
Človek namreč nikoli ne zboli naključno. Z boleznijo je vedno povezanih več dejavnikov, od načina razmišljanja in čustvovanja, do vedenjskih in miselnih vzorcev ter prepričanj, ki jim imamo o sebi, življenju in svetu. Pomembno vlogo imajo tudi način prehranjevanja, energetski vpliv prostorov (ali naprav), kjer se največ zadržujemo, prostor, na katerem spimo, ter način življenja, ki ga vsakdan ”privoščimo” sebi in svojemu telesu.

Uradna medicina zdravi človeka parcialno, po delih, izolirano od kompleksne celote, ki jo predstavlja človek kot mikrokozmos. Tradicionalna medicina, v katero sodi tudi bioterapija, pa k človeku pristopa celostno, in se zaveda, da neozdravljivih bolezni ni, so le neozdravljivi ljudje.

Izobraževanja

19941994

Nemo enim ipsam Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.

19941994

Nemo enim ipsam Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.

19941994

Nemo enim ipsam Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.