Vnetje osrčnika

”Celo lansko zimo sem se počutila izredno slabo. Ko sem hodila k svojemu zdravniku, me je ta poslal domov s pojasnilom, da gre za prehlad oz. virozo, čeprav me je ves čas močno stiskalo v prsih in po malem dušilo.

Takoj po praznovanju novega leta sem zaradi hudo slabega počutja in občutka, da se bom zadušila, odšla na urgenco, kjer so mi povedali, da je moje srce zalito z vodo. Hospitalizirali so me na kardiološkem oddelku v kliničnem centru, kjer so opravili veliko pregledov in analiz in na koncu postavili diagnozo – perikarditis.

Med mojim bivanjem v bolnišnici se je hčerka spomnila na svojo sodelavko, težko srčno bolnico, ki je imela zelo dobre izkušnje z bioterapijo pri Boštjanu in Tanji. Poklicala je Boštjana in se dogovorila, da bomo z bioterapijo v živo začeli takoj, ko pridem iz bolnišnice, pred tem pa mi bo Boštjan naredil še serijo terapij na daljavo.

Čeprav sem po naravi velik skeptik in si nisem znala predstavljati, kako mi bodo lahko takšne terapije sploh pomagale, se je na moje veliko veselje in veselje cele družine moje počutje začelo hitro in opazno izboljševati. Ko sem ležala v bolnišnici, sva bila z Boštjanom na vezi kar prek telefona in naredil mi je dve seriji bioterapij na daljavo. Po tem, ko so me odpustili iz bolnišnice, pa sem prišla k njemu še trikrat – torej na en cikel štirih zaporednih bioterapij vsak mesec, tri mesece zapored.

Ko sem še vsa oslabela in prestrašena ležala v bolnišnici, sem si želela, da bi za prvomajske počitnice lahko odšla s hčerko in vnukinjo na morje, zdrava in poskočna, kot sem od nekdaj bila, in ta želja se mi je na koncu tudi uresničila. Boštjanu sem neizmerno hvaležna za vso njegovo prijaznost in dobro voljo, ko sem bila še v bolnišnici, pa tudi pozneje, ko sem hodila k njemu na terapije v M hotel, zato ga z veselje priporočam naprej.”

Katja iz Ljubljane, upokojenka, 72 let